ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Παπαθεοδώρου: "Δεν είναι δεσμευτικές οι προτάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για καταργήσεις - συγχωνεύσεις Σχολικών Μονάδων"


Οι μεταβολές (ιδρύσεις, προαγωγές,καταργήσεις, υπόβιβασμοί, συγχωνεύσεις) των σχολικών μονάδων γίνονται με γνώμωνα τις τεκμηριωμένες προτάσεις των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις εισηγήσεις των Περιφερειακών Διευθυντών εκπαίδευσης, απάντησε στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας Θ Παπαθεοδώρου, ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή Ν. Συρμαλένιου σχετικά με το δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Καταπόλων Αμοργού.
Ζητούνται επίσης οι γνωμοδοτήσεις των οικείων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίες δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για την έκδοση των υπουργικών αποφάσεων , τονίζει ο κ. υφυπουργός.
Η διαδικασία αυτή για το σχολικό έτος 2013-14, υπογραμμίζει ο κ. Παπαθεοδώρου, είναι στο στάδιο μελέτης και επεξεργασίας των προετεινόμενων σχολικών μεταβολών καθώς έχουν παρέλθει οι προθεσμίες που ορίζονταν στην εγκύκλιο που είχε αποσταλεί στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στους Δήμους, προκειμένου να υποβάλουν τις προτάσεις, εισηγήσεις και γνωμοδοτήσεις τους αντίστοιχα.

Ευκαιριακά, σας αναδημοσιεύω από ιστολόγιο συναδέλφου της Αθήνας:

Η Υπουργική Απόφαση για τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις, υποβιβασμούς και ιδρύσεις σχολικών μονάδων

Καλά τα νέα για τη Β΄ Αθήνας. Μια ίδρυση Δημοτικού (10ο Κηφισιάς) και ουδεμία κατάργηση, συγχώνευση ή υποβιβασμός)
Ας θυμηθούμε το ωραίο και παλιό σλόγκαν: ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: