ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο Μάνος Ανδρουλάκης, νέος πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Εδώ, Τρίκαλα

Με ψήφους 160 υπέρ, έναντι 138 του Θανάση Κικινή, νέος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναδείχθηκε ο Μάνος Ανδρουλάκης. 

Οι διαδικασίες του 28ου πανελληνίου συνεδρίου της ΔΑΚΕ, που έγινε στο «Φρούριο» Τρικάλων, ξεκίνησαν το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου, με την εκλογή νέου προέδρου, 10 μελών της κεντρικής επιτροπής, ελεγκτικής επιτροπής και 19 αντιπροσώπων του Πανελλαδικού Συμβουλίου της παράταξης. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος Χαράλαμπος Κόκκινος σε σχετικές του δηλώσεις υπογράμμισε ότι: «η ΔΑΚΕ ως πρώτη δύναμη πανελλαδικά, μάχεται  ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική που ασκείται στη χώρα μας από το 2009 και μετά, αποτελώντας ουσιαστικά τον πυλώνα διεκδίκησης μιας δημόσιας και δωρεάν παιδείας, καλύτερης για όλους τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πλήττονται βάναυσα. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα επικαιροποιήσουμε τις θέσεις μας και θα θέσουμε μαζί το πλαίσιο διεκδίκησης για τα επόμενα χρόνια». 

Οι 350 σύνεδροι απ’ όλη την Ελλάδα, έστειλαν μήνυμα ενότητας προς όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της χώρας μας, σε μία εποχή που ο κλάδος επιβάλλεται να είναι ενωμένος και συσπειρωμένος απέναντι στη «μέγκενη» της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: