ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ημερίδα για την αξιολόγηση και το νέο πειθαρχικό δίκαιο 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας  σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών  Π.Ε. των περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 - 16:00, στα Ιωάννινα (αίθουσα συνεδριάσεων ξενοδοχείου Du Lac), ημερίδα με θέμα: "Αξιολόγηση, πειθαρχικό Δίκαιο και αυτοδίκαιη αργία των εκπαιδευτικών της Π.Ε. με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο".
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και συνάδελφοι (ένας ή μία από κάθε Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, διθέσιο και πάνω). 
Έως το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου, θα πρέπει να δοθούν τα ονόματα των συναδέλφων από κάθε σχολείο στο Δ.Σ. του τοπικού  συλλόγου μας, ώστε να ενημερωθεί η ΔΟΕ για τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων. 
Τα έξοδα μετακίνησης θα βαρύνουν το σύλλογό μας. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του συλλόγου μας προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία  να συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση, εκπροσωπώντας την κάθε σχολική μονάδα, γιατί αγώνας σημαίνει ενημέρωση και συμμετοχή...
Με εξαιρετική τιμή     
Ο αιρετός σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: