ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Επιλογή μελών Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΠΕ) Καστοριάς

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
       Η απόφαση της νέας περιφερειακής διευθύντριας για τον ορισμό μελών στο περιφερειακό υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Καστοριάς, αποδεικνύεται, με βάση τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, ότι η επιλογή των μελών στηρίχτηκε σε αξιοκρατικά κριτήρια, αφού τόσο ο συνάδελφος Νικόλαος Παπασταύρος όσο και η συναδέλφισσα Θωμαή Μιχαηλίδου, έχουν τη μεγαλύτερη πραγματική διοικητική εμπειρία, σε θέση διευθυντή σχολικής μονάδας, από τους εννιά διευθυντές-διευθύντριες (6 άντρες και 3 γυναίκες), που υπέβαλαν αίτηση. 
     Προσωπικά, είχα τοποθετηθεί και εξέφρασα δημόσια την άποψη, ότι το κριτήριο για μία τέτοια, ομολογουμένως δύσκολη, απόφαση, θα πρέπει να είναι η εμπειρία–αρχαιότητα των συναδέλφων, κριτήριο που δεν αμφισβητείται σε αντίθεση με άλλα που δέχονται διαρκή αμφισβήτηση, κριτήριο που ορίζει εξάλλου και το άρθρο 47 παρ. 8 του Ν.3848/2010. 

Με εξαιρετική τιμή
Ο αιρετός σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: