ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΥΣΠΕ)

Εν αναμονή της συγκρότησης των νέων υπηρεσιακών συμβουλίων, σας ενημερώνω ότι ο ορισμός των μελών τους ανήκει στην αποκλειστκή αρμοδιότητα της νέας περιφερειακής διευθύντριας, η οποία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3848/2010 άρθρο 47 παρ. 8, καλείται να επιλέξει και να ορίσει δύο εκπαιδευτικούς με βαθμό Α΄ που υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου ΠΥΣΠΕ και οι οποίοι επιλέγονται με τους αναπληρωτές τους, μεταξύ των δεκαπέντε που, κατά την ημερομηνία συγκρότησης, κατέχουν τη μεγαλύτερη πραγματική διοικητική υπηρεσία σε θέσεις διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, προϊσταμένου γραφείου εκπαίδευσης ή διευθυντή σχολικής μονάδας.
Για το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς υπέβαλαν σχετική αίτηση 6 συνάδελφοι Διευθυντές και 3 συναδέλφισσες Διευθύντριες. 
Αυτό που δεν αμφισβήτησε ποτέ ο κλάδος και πάντα αποτέλεσε εξισορροπιστικό παράγοντα στις μεταξύ μας σχέσεις, ήταν η εμπειρία–αρχαιότητα των συναδέλφων, που επιλέγονταν να υπηρετήσουν την εκπαίδευση από θέσεις στελεχών. Μία τέτοια επιλογή στελεχών, με τα χαρακτηριστικά της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, αποτελεί για μένα στάση ζωής που την υπηρετώ φανατικά μέχρι τα σήμερα. Δεν επιθυμώ να την επιβάλλω σε κανέναν, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι οι μέρες που διέρχεται η πατρίδα μας είναι εξαιρετικά δύσκολες, πονηρές και τα πάντα γύρω μας βρίσκονται υπό διαρκή αμφισβήτηση. Η πρόκληση μόνο βλάπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: