ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σόιμπλε προς Τσίπρα: Θα μείνετε στο ευρώ μόνο αν οι μεταρυθμίσεις εφαρμοστούν επιτυχώς

"Μονόδρομος το πρόγραμμα, στηρίξτε το"
Την πεποίθησή του ότι η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση περνά αναγκαστικά μέσα από το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας, μετέφερε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο.
Σόιμπλε σε Τσίπρα: Θα μείνετε στο ευρώ μόνο αν οι μεταρρυθμίσεις εφαρμοστούν επιτυχώς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας επιχειρηματολόγησε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής λιτότητας, η οποία, όπως του είπε, έχει αποτύχει και φέρει σε δύσκολη θέση τον ελληνικό λαό.

«Ο υπουργός Σόιμπλε είπε στον κ. Τσίπρα ότι αναμφίβολα δεν υπάρχει εναλλακτική οδός από την υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής και τον κάλεσε να στηρίξει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει», σύμφωνα με όσα δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, πηγή του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα ο κ. Σόιμπλε προειδοποίησε τον συνομιλητή του ότι η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ μόνο εάν εφαμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε μία ώρα, έναντι 30 λεπτών που ήταν προγραμματισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: