ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΟΕ ΚΑΙ ΟΛΜΕ

Από την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου, οι ηγεσίες της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις: Δημήτρης Πεππές, πρόεδρος της ΟΛΜΕ:«Αποδοκιμάζουμε την απόφαση υπουργείου αλλά και τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο λειτούργησε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η ερήμωση της υπαίθρου, το χάσιμο χρόνου και ο κίνδυνος ατυχημάτων για τους μαθητές, η κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εκπαιδευτικών και η μετακίνησή τους σε άλλες σχολικές μονάδες και τέλος η οικονομική επιβάρυνση των οικογενειακών προϋπολογισμών είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής του Μνημονίου στην εκπαίδευση».
Κομνηνός Μαντάς, πρόεδρος της ΔΟΕ:
«Το υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε μαζικές συγχωνεύσεις-καταργήσεις εκατοντάδων σχολείων, με μοναδικό κριτήριο την εξοικονόμηση πόρων έξω από κάθε παιδαγωγική λογική.
Δεν έλαβε υπ' όψιν το δύσβατο των περιοχών και την ταλαιπωρία που θα υποστούν πεντάχρονοι μαθητές που πρέπει να μετακινούνται για πάνω από 40 χιλιόμετρα ημερησίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: